• Základná škola ostáva od 08. 03. 2021 zatvorená

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie v okrese Trenčín a na základe Vyhlášky RÚVZ v Trenčíne č. 102 uverejnenej vo Vestníku vlády SR bude aj v týždni od 08. 03. 2021 prerušené vyučovanie prezenčnou formou pre žiakov základnej školy. Všetci žiaci základnej školy sa budú až do odvolania vzdelávať formou dištančného vzdelávania (t. j. budú sa vzdelávať z domu).

            ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ V PREVÁDZKE NEBUDE.

            Prosíme všetkých rodičov, aby sledovali webové sídlo školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Za pochopenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

            Vyhlaska_c._102.pdf

          • Dištančné vzdelávanie od 01. 03. 2021

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie v okrese Trenčín a na základe Vyhlášky RÚVZ v Trenčíne č. 87 uverejnenej vo Vestníku vlády SR bude od 01. 03. 2021 prerušené vyučovanie prezenčnou formou pre žiakov základnej školy.  Všetci žiaci základnej školy sa budú až do odvolania vzdelávať formou dištančného vzdelávania (t. j. budú sa vzdelávať z domu).

             Školský klub pre deti rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre bude fungovať pre prihlásené deti od 7.00 do 15.30 hod. Nástup žiaka je podmienený negatívnym výsledkom testu na Covid-19 obidvoch zákonných zástupcov a vyplnené čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti.

            Vyučovanie sa bude realizovať podľa rozvrhu dištančného vzdelávania. Rozvrh hodín pre 1. stupeň bude zverejnený na webovom sídle školy. Žiaci 2. stupňa pokračujú v dištančnom vzdelávaní podľa stabilného dištančného rozvrhu.

            Všetci žiaci budú automaticky odhlásení z obedov v školskej jedálni.

            Prosíme všetkých rodičov, aby sledovali webové sídlo školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Za pochopenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

          • Nástup žiakov 1. – 4. ročníka do školy po jarných prázdninách

          • Podmienkou účasti žiaka na prezenčnej výučbe je negatívny test od obidvoch zákonných zástupcov žiaka žijúcich v spoločnej domácnosti vykonaný v priebehu nadchádzajúceho víkendu alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 nie staršie ako 3 mesiace. Zákonní zástupcovia sa môžu dať otestovať na MOM, ktoré ja zriadené na NTS v Nemšovej (na testovanie sa musíte objednať na www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-form.php ), alebo aj v akomkoľvek inom odbernom mieste.

            Žiaci 1. – 4. ročníka budú naďalej vchádzať do budovy Základnej školy, Janka Palu 2 podľa časového harmonogramu:

            - cez bočný vchod od ŠKD: o 7.45 hod. – 1. A, 1. C

            - cez hlavný vchod:   o 7.40 hod. – 2. C, 3. ročník

                                               o 7.50 hod.  – 4. ročník

            Pre žiakov 2. A a 2. B triedy, ktorí sa učia v budove Katolíckej spojenej školy, platí vstup od 7.40 hod. 

            Pri vstupe do budovy školy bude žiakom vykonávaný ranný filter. Prosíme rodičov, aby zabezpečili pre svoje deti každý deň minimálne dve rúškapapierové jednorazové vreckovky. Používanie rúšok v interiéri školy je pre žiakov 1. stupňa povinné.

            Žiaci sa musia pri nástupe do školy preukázať čestným vyhlásením o bezinfekčnosti, ktorého prílohou je kópia negatívneho testu obidvoch zákonných zástupcov alebo potvrdenie o prekonaní COVID-19.   Ponúkame vám možnosť podať toho vyhlásenie aj elektronicky prostredníctvom rodičovského konta na EduPage. Elektronické podávanie tlačiva bude sprístupnené 21. 02. 2021 dopoludnia.

            V prípade, že je u dieťaťa podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19, bezodkladne o tejto situácii informujte riaditeľku školy a triednu pani učiteľku. Ak bola dieťaťu nariadená karanténa lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo príslušným regionálnym hygienikom, taktiež vám vyplýva povinnosť informovať o tejto skutočnosti vedenie školy a triednu učiteľku. Za týchto podmienok (podozrenie alebo potvrdenie ochorenia COVID-19, nariadená karanténa) je dieťa zo školy vylúčené.

            Žiadame rodičov, aby sa opätovne porozprávali so svojimi deťmi o dodržiavaní hygienických opatrení a minimalizovali zhromažďovanie sa pred základnou školou.

            Z preventívnych dôvodov bude etická výchova na 1. stupni naďalej prebiehať dištančne.

            Žiaci 2. stupňa pokračujú v dištančnom vzdelávaní aj po 22. 02. 2021.

            Vzhľadom na súčasnú stále meniacu sa epidemiologickú situáciu žiadame rodičov, aby pravidelne sledovali webové sídlo našej školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

             Za porozumenie ďakujeme.

                                                                                                                Vedenie základnej školy

          • Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti

          • Vážení rodičia.

            Žiaci sa musia pri nástupe do školy preukázať čestným vyhlásením o bezinfekčnosti, ktorého prílohou je kópia negatívneho testu obidvoch zákonných zastupcov alebo potvrdenie o prekonaní COVID-19.  V prípade, že toto vyhlásenie s prílohou neodovzdáte, dieťa nemôže nastúpiť do školy. Obe tlačivá potrebné k nástupu dieťaťa do školy si môžete stiahnuť dolu pod textom.

            Ponúkame vám možnosť podať toho vyhlásenie aj elektronicky prostredníctvom rodičovského konta na EduPage. Elektronické podávanie tlačiva bude sprístupnené 21. 02. 2021 dopoludnia. Pri prihlásení na rodičovské konto na úvodnej obrazovke nájdete odkaz Žiadosti/Vyhlásenia. Po otvorení kliknete na červený kruh s označením +. Vyberiete Vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu (MŠ a ZŠ 1. stupeň), zadáte dátum (najskôr 21. 02. 2021) a zobrazí sa Vyhlásenie. Vo vyhlásení musíte vybrať možnosť či:

            1.  máte negatívny výsledok testu na COVID-19 nie starší ako 7 dní (v prípade vybratia tejto možnosti musíte zadať aj dátum vykonania testu),  alebo
            2. máte platnú výnimku z testovania (prekonali ste ochorenie COVID-19 a máte platné lekárske potvrdenie nie staršie ako 3 mesiace).

            K vyhláseniu je potrebné pripojiť prílohu – fotografie negatívnych testov obidvoch zákonných zástupcov (certifikátov alebo SMS) alebo potvrdení o prekonaní ochorenia COVID-19. Bez tejto prílohy vám vaše vyhlásenie nebudeme môcť akceptovať!

            Vyhlásenie potvrdíte tlačidlom Uložiť.  Vyhlásenie je týmto podané a triedny učiteľ ho počas dňa akceptuje, čo v žiadostiach uvidíte, ale zobrazí sa vám to aj v správach na EduPage.

            V prípade, ak zákonní zástupcovia žiaka neabsolvujú testovanie a z tohto dôvodu sa ich dieťa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, tak:

            1. škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu,

            2. zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa. Ak tak neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní,

            3. ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 2, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,

            4. zákonný zástupca nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR“.

             

            Za pochopenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

             

            Cestne_vyhlasenie_o_bezinfekcnosti-ZZ.docx

            Suhlas_dotknutej_osoby-ZZ.docx

             

             

             

             

          • Prevádzka ŠKD od 22. 02. 2021

          • Školský klub detí bude v prevádzke od 22. 02. 2021 od 6.30 hod. do 15.30 hod.  Z personálnych dôvodov nedokážeme zabezpečiť homogénnosť skupín v ŠKD. Činnosť v rannom aj popoludňajšom ŠKD bude zabezpečená v zmiešaných zberných skupinách. Preto prosíme rodičov o individuálne zváženie návštevy ich dieťaťa v ŠKD. V prípade, že dieťa bude navštevovať popoludňajší ŠKD, prosíme rodičov o zapísanie času a spôsobu odchodu dieťaťa z ŠKD do slovníčka. (Deti môžu odchádzať z ŠKD v polhodinových intervaloch, čiže hneď po obede alebo o 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 hod. Taktiež vás prosíme o zapísanie, či bude dieťa chodiť domov samo alebo s rodinným príslušníkom.)

        • VALENTÍN V ŠKD
          • VALENTÍN V ŠKD

          • Posledné popoludnie pred jarnými prázdninami pani vychovávateľky spríjemnili deťom pobyt v ŠKD Valentínskou párty. Bol to čas plný hier, hudby a tanca. Navzájom sa obdarili Valentínskou poštou a hľadali pozitívne vlastnosti na kamarátoch, ktorých potešili v listoch  milým slovom. Zmerali si sily v stoličkovom tanci a rozhýbali celé telo pri JUST DANCE. Takto pozitívne naladení sme sa rozlúčili na jarné prázdniny.

          • MAĽOVANIE DO SNEHU

          • V jedno zasnežené popoludnie sme sa s deťmi rozhodli maľovať do snehu. Okrem snehuliakov a smajlíkov sa deti pustili aj do anjelikov, ktorých maľovali celým svojím telom. Naše parkovisko sa zmenilo na galériu plnú anjelov.

        • Jarné prázdniny
          • Jarné prázdniny

          • Milí žiaci a rodičia.

            Jarné prázdniny začínajú v pondelok 15. februára 2021 a trvajú do 19. februára 2021. Nástup do školy pre žiakov 1. – 4. ročníka je v pondelok 22. februára 2021.

            Počas jarných prázdnin nebude v prevádzke ŠKD.

            Vzhľadom na súčasnú stále meniacu sa epidemiologickú situáciu žiadame rodičov, aby pravidelne sledovali webové sídlo našej školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Všetkým žiakom prajeme príjemný oddych počas jarných prázdnin.

          • Nezabudli na nás!

          • V pondelok 08. 02. 2021 sme rozdali žiakom prvého stupňa, ktorí sa vrátili do školy, bavlnené farebné ochranné rúška. Priniesli nám ich naše bývalé žiačky a florbalistky z NTS – FK ZŠ Nemšová. Niektoré boli srdiečkové, iné bodkované, hviezdičkové... Hýrili pestrými farbami, až mali pani učiteľky dilemu, ktoré rúška pre svojich žiakov vyberú. Deti sa im veľmi potešili a už v utorok ich po dôkladnom maminom vypratí s hrdosťou prezentovali v triede.

            Veľmi pekne dievčatám ďakujeme za nezištnú podporu, ktorú našej škole prejavili.

          • Netradičné vysvedčenie...

          • V uplynulých dňoch dostali žiaci 1.B "TAJNÚ DOMÁCU ÚLOHU". Poďakovať sa svojim rodičom za pomoc a obetavý prístup pri učení. Vystavili im VYSVEDČENIE!

            ĎAKUJEME !!!

                                                                                                                                                        Mgr. Edita Peťková

          • Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti

          • Vážení rodičia.

            Podmienkou nástupu žiaka do výchovno-vzdelávacieho procesu prezenčnou formou je negatívny test jedného zákonného zástupcu alebo platné potvrdenie o prekonaní COVID-19. Vyplýva to z Uznesenia vlády SR č. 77, Vyhlášky ÚVZ SR č. 47 a pokynov MŠVVaŠ SR.

            Žiaci sa musia pri nástupe do školy preukázať čestným vyhlásením o bezinfekčnosti, ktorého prílohou je kópia negatívneho testu alebo potvrdenie o prekonaní COVID-19.  V prípade, že toto vyhlásenie s prílohou neodovzdáte, dieťa nemôže nastúpiť do školy. Obe tlačivá potrebné k nástupu dieťaťa do školy si môžete stiahnuť dolu pod textom.

            Ponúkame vám možnosť podať toho vyhlásenie aj elektronicky prostredníctvom rodičovského konta na EduPage. Elektronické podávanie tlačiva bude sprístupnené 07. 02. 2021 dopoludnia z dôvodu technickej prípravy tlačiva na Edupage. Pri prihlásení na rodičovské konto na úvodnej obrazovke nájdete odkaz Žiadosti/Vyhlásenia. Po otvorení kliknete na červený kruh s označením +. Vyberiete Vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu (MŠ a ZŠ 1. stupeň), zadáte dátum (najskôr 07. 02. 2021) a zobrazí sa Vyhlásenie. Vo vyhlásení musíte vybrať možnosť či:

            1.  máte negatívny výsledok testu na COVID-19 nie starší ako 7 dní (v prípade vybratia tejto možnosti musíte zadať aj dátum vykonania testu),  alebo
            2. máte platnú výnimku z testovania (prekonali ste ochorenie COVID-19 a máte platné lekárske potvrdenie nie staršie ako 3 mesiace).

            K vyhláseniu je potrebné pripojiť prílohu – fotografiu negatívneho testu alebo potvrdenia o prekonaní ochorenia COVID-19. Bez tejto prílohy vám vaše vyhlásenie nebudeme môcť akceptovať!

            Vyhlásenie potvrdíte tlačidlom Uložiť.  Vyhlásenie je týmto podané a triedny učiteľ ho počas dňa akceptuje, čo v žiadostiach uvidíte, ale zobrazí sa vám to aj v správach na EduPage.

            V prípade, ak zákonný zástupca žiaka neabsolvuje testovanie a z tohto dôvodu sa jeho dieťa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, tak:

            1. škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu,

            2. zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa. Ak tak neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní,

            3. ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 2, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,

            4. zákonný zástupca nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR“.


            Za pochopenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ


            Cestne_vyhlasenie_o_bezinfekcnosti-ZZ.docx

            Suhlas_dotknutej_osoby-ZZ.docx



          • Návrat žiakov 1. – 4. ročníka na prezenčnú výučbu

          • Na základe informácií uverejnených v médiách bude od pondelka 08. 02. 2021 spustená prezenčná výučba žiakov 1. až 4. ročníka. Podmienkou účasti žiaka na prezenčnej výučbe je negatívny test aspoň jedného zákonného zástupcu žiaka žijúceho v spoločnej domácnosti vykonaný v priebehu nadchádzajúceho víkendu alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 nie staršie ako 3 mesiace. Zákonní zástupcovia sa môžu dať otestovať na MOM, ktoré ja zriadené na NTS v Nemšovej, alebo aj v akomkoľvek inom odbernom mieste.

            Žiadame rodičov o vyplnenie elektronického prieskumu súvisiaceho s obnovením prezenčnej výučby v 1. – 4. ročníku v EduPage do piatka (05. 02. 2021) do 9.00 hod.

            Ďakujeme za pochopenie.

            Vedenie školy

             

          • Prevádzka ŠKD od 08. 02. 2021

          • Školský klub detí bude v prevádzke od 08. 02. 2021 od 06.30 hod. do 15.30 hod.  Z personálnych dôvodov nedokážeme zabezpečiť homogénnosť skupín v ŠKD. Činnosť v rannom aj popoludňajšom ŠKD bude zabezpečená v zmiešaných zberných skupinách. Preto prosíme rodičov o individuálne zváženie návštevy ich dieťaťa v ŠKD. V prípade, že dieťa bude navštevovať popoludňajší ŠKD, prosíme rodičov o zapísanie času a spôsobu odchodu dieťaťa z ŠKD do slovníčka. (Deti môžu odchádzať z ŠKD v polhodinových intervaloch, čiže hneď po obede alebo o 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 hod. Taktiež vás prosíme o zapísanie, či bude dieťa chodiť domov samo alebo s rodinným príslušníkom.)

          • Výpisy hodnotenia za 1. polrok šk. roka 2020/2021

          • Vážení rodičia.

            Elektronický výpis hodnotenia za 1. polrok šk. roka 2020/2021 vám bol zaslaný prostredníctvom rodičovského konta v Edupage. Po prihlásení na rodičovské konto (nie na konto žiaka) si môžete pozrieť hodnotenie svojho dieťaťa. Elektronické výpisy polročného hodnotenia je potrebné podpísať rovnakým spôsobom ako klasické známky.

            Podľa aktualizovaného vyjadrenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR budú všetci žiaci na 1. aj 2. stupni ZŠ pokračovať aj ďalší týždeň (od 01. 02. do 05. 02. 2021) v dištančnom vzdelávaní.  Školský klub pre deti rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti bude fungovať pre prihlásené deti od 7.30 do 14.30 hod.

            Prosíme všetkých rodičov, aby sledovali webové sídlo školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Za porozumenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

          • Beseda s horolezcom Ondrejom Húserkom

          • Žiaci zo 4. A mali v piatok 22. januára netradičnú online hodinu vlastivedy. Pripojil sa k nám horolezec Ondrej Húserka, reprezentant Slovenska v alpskom lezení. Ondrej pochádza z Nemšovej (Ľuborče) a lezeniu sa venuje od sedemnástich rokov. V prvej časti pútavo rozprával o Tatrách, ktoré veľmi dobre pozná. Vysvetlil žiakom rozdiel medzi letným a zimným lezením. Ondrej má za sebou aj viacero expedícií a prvovýstupov. Prostredníctvom fotografií a videí nám v druhej časti hovoril o svojich expedíciách do Patagónie, Himalájí a Kirgizska. Ukázal, čo všetko horolezci potrebujú na takýchto cestách. Hodina ubehla veľmi rýchlo. V závere stihol odpovedať aj na zvedavé otázky detí. Dúfam, že v budúcnosti príde k nám do školy aj osobne.

            Triedna učiteľka 4. A

          • Tvoríme zo snehu

          • Inšpiráciou sa žiakom 2. B stal príbeh Snehový Hektor od spisovateľky Kristy Bendovej, ktorý sme si čítali v čase domáceho učenia cez online hodinu. Vtedy konečne nasnežilo. Podobne ako chlapec z príbehu aj žiaci tvorili zo snehu a vyčarovali krásne diela.


            Mgr. Erika Lajčiaková

          • Snehuliaci z 2. A triedy

          • Prvú tohtoročnú nádielku snehu sme v II. A triede využili na  súťaž o najväčšieho snehuliaka. Krásne výtvory  druháčikov  si môžete pozrieť a možno inšpirovať sa nimi pri stavaní vášho snehuliaka.

          • Dištančné vzdelávanie pokračuje aj po 25. 01. 2021

          • Vážení rodičia.

            Podľa aktualizovaného vyjadrenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR budú všetci žiaci na 1. aj 2. stupni ZŠ pokračovať aj ďalší týždeň (od 25. 01. do 29. 01. 2021) v dištančnom vzdelávaní.  Školský klub pre deti rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti bude fungovať pre prihlásené deti od 7.30 do 14.30 hod.

            Prosíme všetkých rodičov, aby sledovali webové sídlo školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Za porozumenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

          • Dištančné vzdelávanie pokračuje aj po 18. 01. 2021

          • Vážení rodičia.

            Podľa aktualizovaného vyjadrenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR budú všetci žiaci na 1. aj 2. stupni ZŠ pokračovať aj ďalší týždeň (od 18. 01. do 22. 01. 2021) v dištančnom vzdelávaní.  Školský klub pre deti rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti bude fungovať pre prihlásené deti od 7.30 do 14.30 hod.

            Prosíme všetkých rodičov, aby sledovali webové sídlo školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Za porozumenie ďakujeme.

            Vedenie ZŠ

          • Nástup žiakov 1. – 4. ročníka na prezenčnú výučbu od 08. 02. 2021

          • Vážení rodičia, milí žiaci.

            Nakoľko ešte stále nie je vydané uznesenie vlády SR týkajúce sa otvárania škôl, zverejňujeme predbežné informácie k nástupu žiakov 1. – 4. ročníka. V prípade vydania uznesenia vlády SR sa môžu informácie meniť. Preto vás prosíme o pravidelné sledovanie webového sídla školy a aplikácie EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

            Žiaci budú vchádzať do budovy Základnej školy, Janka Palu 2 podľa časového harmonogramu:

            - cez bočný vchod od ŠKD: o 7.45 hod. – 1. A, 1. B, 1. C

            - cez hlavný vchod:   o 7.40 hod. – 2. C, 3. ročník

                                               o 7.50 hod.  – 4. ročník

            Pre žiakov 2. A a 2. B triedy, ktorí sa učia v budove Katolíckej spojenej školy, platí vstup od 7.40 hod. 

            Pri vstupe do budovy školy bude žiakom vykonávaný ranný filter. Prosíme rodičov, aby zabezpečili pre svoje deti každý deň minimálne dve rúškapapierové jednorazové vreckovky. Používanie rúšok v interiéri školy je pre žiakov 1. stupňa povinné.

            Žiaci sa musia pri nástupe do školy preukázať čestným vyhlásením o bezinfekčnosti. Toto tlačivo bude zverejnené dodatočne. Ponúkame vám možnosť podať toho vyhlásenie aj elektronicky prostredníctvom rodičovského konta na EduPage. Elektronické podávanie tlačiva bude sprístupnené až 07. 02. 2021 dopoludnia z dôvodu technickej prípravy tlačiva na Edupage.

            V prípade, že je u dieťaťa podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19, bezodkladne o tejto situácii informujte riaditeľku školy a triednu pani učiteľku. Ak bola dieťaťu nariadená karanténa lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo príslušným regionálnym hygienikom, taktiež vám vyplýva povinnosť informovať o tejto skutočnosti vedenie školy a triednu učiteľku. Za týchto podmienok (podozrenie alebo potvrdenie ochorenia COVID-19, nariadená karanténa) je dieťa zo školy vylúčené.

            Žiadame rodičov, aby sa opätovne porozprávali so svojimi deťmi o dodržiavaní hygienických opatrení a minimalizovali zhromažďovanie sa pred základnou školou.

            Žiaci, ktorých rodičia neprihlásili na prezenčnú výučbu, budú dostávať domáce úlohy prostredníctvom EduPage, dištančná výučba ani online hodiny sa pre nich konať nebudú.

            Žiaci 2. stupňa zostávajú v dištančnom vzdelávaní aj po 08. 02. 2021.

            Vzhľadom na súčasnú stále meniacu sa epidemiologickú situáciu žiadame rodičov, aby pravidelne sledovali webové sídlo našej školy a aplikáciu EduPage, prostredníctvom ktorých budeme zverejňovať všetky nové informácie.

             Za porozumenie ďakujeme.

                                                                                                                Vedenie základnej školy

             

    • Kontakty

      • Základná škola
      • 032/6598290, 032/6598282, mobil: 0918450657 fax: 032/6598290
      • Janka Palu 2 914 41 Nemšová Slovakia
      • 36125946
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje